Chce váš partner řešit problémy různými pochybnými léky?

Pokud má váš partner problém „tam dolů“ a nemůžete si tak užít intimní chvíle, vězte, že zdaleka to není výjimka. Obzvlášť po 40-ce se s různými menšími či většími problémy s erekcí setkal téměř každý muž. Pokud se to týká i vašeho partnera, můžete mu to vzpomenout, aby si nemyslel, že při návštěvě lékaře se na něj budou dívat jako na nějakou ojedinělou výjimku.

Ať nejprve vyřadí z jídelníčku to, co mu neprospívá

Pokud se však přesto vyhýbá návštěvě lékaře a hledá pomoc na internetu, dejte pozor, aby si neobjednal potenciálně nebezpečnou napodobeninu léků jako Kamagra, která se mimochodem nedá u nás legálně pořídit. Takže pokud někde na webu objevíte tento lék, zaručeně se jedná o padělek, který může obsahovat škodlivé látky a způsobovat nežádoucí vedlejší účinky.

V první řadě se s partnerem zaměřte na změnu životního stylu ke zdravějšímu. Můžete se k němu přidat a budete tak působit nejen jako motivace, ale zároveň uděláte i vy něco pro své zdraví.

Prvním krokem může být omezení nezdravých jídel a obohacení jídelníčku o více ovoce a zeleniny. Trávit více času venku pomáhá tvořit vitamín D, který je prospěšný pro dobrou erekci. Pokud je váš partner kuřák, nastal čas se tohoto zlozvyku zbavit. Také omezení alkoholu dokáže pomoci ke zdravějšímu organismu.

Změna životního stylu pomůže i vám

Prospěšné pro vás oba může být i pravidelné sportování. Váš partner může profitovat ze zvýšené tvorby testosteronu, který pomáhá k lepší erekci. A vy si zlepšíte kondičku, což oceníte mimo jiné i za dveřmi vaší ložnice.

young couple kissing in green and red colorful bright neon light, guy with girl together

Stejně nejen vašemu partnerovi, ale také vám prospěje méně stresu, proto se snažte dívat na svět více optimisticky. Zlepší se tím mimo jiné i kvalita spánku, která je pro muže také důležitá, pokud chtějí podávat v posteli adekvátní výkony.

Pokud bude váš partner přece jen potřebovat nějaké přípravky na erekci, v první řadě mu doporučte, aby vyzkoušel výživové doplňky. Ty nejsou na předpis a proto kvůli nim nemusí navštívit lékaře, kterému se snaží vyhnout. Nezabere-li to, nebude zůstávat nic jiného, ​​než překonat nevoli vyhledat odbornou pomoc. Lékař mu po vyšetření může předepsat Viagru, která pomohla již mnoha mužům na celém světě a určitě pomůže i tomu vašemu.

Exit mobile version