Co mají společného různé problémy v posteli? Třeba je ihned řešit

Přestože váš partner je skvělý muž, může se stát, že se najde nějaká chybička, která vám znemožňuje naplno si užívat váš partnerský život. A klidně se ta chybička může projevovat za dveřmi vaší ložnice, když si chcete dopřát trochu intimností.

Ještě si to ani nezačnete pořádně užívat a už je konec?

V podstatě se „ložnicové“ problémy, které trápí muže, lze rozdělit na dvě kategorie. Buď nedokážou dostatečně „ztvrdnout“ nebo naopak bývá konec ještě dříve, než vůbec pořádně začnete.

Druhá jmenovaná situace, předčasná ejakulace, se stává hlavně mladším mužem, který nemají dostatek sexuálních zkušeností. Může se to však stát i zkušenějším mužem, pokud byli dlouho bez sexu.

Pokud je to u vašeho partnera spíše výjimečná situace, nic se neděje. Horší je, pokud se to stává pravidelně. Pokud něco podobného zažíváte, určitě nemůžete upřímně říci, že vám to nevadí. Každá si přece ráda dopřejeme skvělý sex, za to se už snad nemusíme stydět.

Věřte ovšem, že stejně to trápí i vašeho partnera. Prvořadá je hlavně komunikace a tak se netvařte, že tento problém neexistuje a zkuste najít nějaké řešení, například tím, že bude váš partner užívat doplňky stravy, které pomohou oddálit nechtěně rychlou ejakulaci.

Řešení můžete najít i bez návštěvy lékaře

Two girls kissing in front of a white wall.

Těžko říci, jestli je pro partnery horší předčasná ejakulace, nebo naopak problémy s erekcí. V obou případech netrpí jen psychika vašeho partnera, ale také váš milostný život. Stejně jako u předčasné ejakulace i při neschopnosti udržet dostatečnou erekci během pohlavního styku si může váš partner pomoci vhodnými doplňky stravy.

Výhodou pro vašeho partnera v tomto případě může být i fakt, že doplňky stravy jsou volně prodejné a tak kvůli jejich předepsání nemusí navštívit lékaře, což může být pro mnohé muže v takové situaci nanejvýš choulostivou záležitostí. Pokud však problémy přetrvávají, pokuste se přesvědčit partnera, aby vyhledal odbornou pomoc, protože dlouhodobé odkládání řešení nepomůže ani jemu, ani vám a už vůbec ne vašemu vztahu.

Exit mobile version